Om Kitty Hawk

Kitty Hawk er et nytt kommunikasjonsbyrå med fokus på digital kommunikasjon, sosiale medier, innholdsmarkedsføring og tradisjonell PR og mediemakeri.

Kitty Hawk eies og drives av Christian Kamhaug, som har  en lang og variert bakgrunn innenfor intern- og eksterkommunikasjon. Christian har bakgrunn so blant annet sjef for sosiale medier i SAS, kommunikasjonsrådgiver i et av Norges ledende PR-byråer Gambit Hill+Knowlton og internasjonalt kommunikasjonsarbeid i verdens største inkassoselskap Intrum.

Christian har erfaring fra de fleste fagfelter innen kommunikasjon, og har tidligere jobbet med selskaper som Codan Forsikring, Forskningsrådet, Sapa (nå Hydro), Finnair, Oslo Lufthavn og Tine.

Christian KamhaugGrunnlegger og kommunikasjonsfyr i Kitty Hawk

 

Kitty Hawk har tatt sitt navn fra stranden i North Carolina med samme navn. Dette var stranden der brødrene Orville og Wilbur Wright høsten og vinteren 1903 dro til fra deres hjem i Ohio for å teste deres hjemmelagde flymaskin “Wright Flyer”. Den 17. desember 1903 skrev de seg inn i historiebøkene ved å kunne bevise den aller første flygning med en motorisert flygemaskin som var tyngre enn luft.

Ta kontakt: